Feesten

HRZ ´t Zwaantje heeft al meer dan 140 jaar ervaring in het organiseren van themafeesten met een hoog originaliteitsgehalte. Hieronder een greep uit de vele mogelijkheden die er worden aangeboden, ook hier kunt u samen met ons een variant op maat van maken!

Stuur een mail             Of bel op +31 (0)544 37 12 36

Wie is de mol?

Wie is de mol bevat alle elementen om een groepsuitje tot een daverend succes te maken!
Als team volgt u een cryptische route door Lichtenvoorde en u vervult diverse opdrachten om punten te verzamelen.
Maar één van uw teamleden is de mol en hij of zij zal er alles aan doen om de missie te saboteren. Door slim samenspel en een gezonde teamspirit bent u in staat om de mol te ontmaskeren. Maar wie kunt u vertrouwen?

Gek op Holland quiz

U houdt van Holland? Dan is onze Gek op Holland quiz een uiterst geschikt teamuitje! Tijdens deze oergezellige
‘ons kent ons’ quiz gaat u de strijd aan met uw vrienden of collega’s en u leert uw eigenheimers kennen! een super gezellige quizavond, uitermate geschikt voor teambuilding, groepsuitjes of bedrijfsfeesten.

Levensecht kolonisten van Catan

Dit super spannende, tactische spel kluistert vele fans avonden lang aan het bord. Door de juiste grondstoffen als graan, hout en wol te verzamelen, koloniseert u een dorp. We brengen dit razend populaire bordspel nu in levensechte variant. Terug naar af: elke pionier bouwt in teamvorm aan z’n eigen toekomst.

Formule 1

Wij kunnen een groot aantal racesimulatoren aanbieden. Ideale publieksmagneten en een bijzondere attractie voor alle mogelijke feesten. Van kleine cockpitsimulatoren tot fullsize racesimulatoren.

Amsterdams Volksvermaak

Een avondje Amsterdam in hartje Achterhoek! Een origineel Amsterdams draaiorgel, gecombineerd met een bijpassend welkomstdrankje geserveerd op de terrassen van het Rembrandtplein. U bent zojuist gearriveerd in de hoofdstad van ons land! Dein mee met echte smartlappenmuziek uit de jordaan, darten, kaarten of pokeren in de kroeg Amsterdam heeft alles in zich om u een prachtig feest te geven! Om de sfeer te verhogen, vragen wij uw medewerking als figurant. Ook aan het eten is gedacht! Vele kraampjes zullen door de zaal verspreid staan met allemaal typische lekkernijen. En als u lekker op de markt heeft gegeten en genoeg heeft gedronken kunt u met de taxi, tram, of metro naar huis.

Tropical Party

Wie droomt er niet af en toe van om even lekker aan het strand te liggen in een exotische omgeving? Tijdens de Tropical party wordt dit beeld werkelijkheid. U wordt ontvangen door exotische cocktail-girls, de zaal geeft de indruk van een zonovergoten palmenstrand, kortom alles is aanwezig voor heerlijk tropisch uitje. De avond kan op meerdere manieren worden ingedeeld, zo is er mogelijkheid voor een limbo-danseres of een fakirshow. De hele avond zullen er naast de `gewone´ drankjes ook tropische cocktails worden geserveerd. Wij passen de avond aan zoals u het wilt hebben.

Apres ski party

Een overvloed aan wijn, bier en folklore!!!! U hoeft niet meer met ski vakantie  om van deze gezellige sfeer te proeven. Wij bieden u een avond met apres ski muziek, boomzagen, spijkerslaan en uiteraard pullen bier in passende stijl geserveerd. In de loop van de avond worden er bijpassende  lekkernijen geserveerd.  Kortom een gezellige en gemoedelijke avond voor jong en oud!!

Whodunnit dinner-party

Even de drukte vergeten met een ontspannen spel en lekker eten. Een avondvullend programma waarbij spel en spijzen gecombineerd worden. U speelt een intrigrerend moordspel waarbij leugens en bedrog veelal voorkomen. Iedereen is verdacht, maar wie heeft het gedaan??? Voor ons een weet en voor u iets om die avond uit te vinden!!

Wilhelm Tell avond

Altijd al een keer de held uit willen hangen? Treed in de schoenen van Wilhelm Tell! De zaal ingericht in de Alpensfeer is het decor voor uw schutterskunsten. Uiteraard onder begeleiding zal er deze avond worden geschoten met boog en buks. Verschillende buffeten kunnen deze avond geserveerd worden, u bepaalt welke. Een avond vol gezelligheid en traditioneel vermaak!